Nano – dermabrasie

Wat is nano - dermabrasie

Nano-dermabrasie polijst de huid en maakt deze gladder en jonger. De behandeling is snel, pijnloos en geeft direct resultaat. Met behulp van nanotechnologie worden de dode huidcellen van de bovenste huidlaag verwijderd zonder de huid te beschadigen. De doorbloeding wordt gestimuleerd waardoor de huid wordt aangezet tot versteviging en celvernieuwing. De huid voelt na de behandeling zacht en fris aan. Bovendien zorgt de behandeling voor een betere opname van huidverbeterende werkstoffen die tijdens de behandeling worden gebruikt. Nano-dermabrasie is een oppervlakkige behandeling om de huid optimaal in balans te brengen en te behouden.
Nano-dermabrasie met de ENTERPEN™ wordt toegepast bij de behandeling van:
 
Ruwe huid
Acne
Grauwe huid
Zonbeschadigingen
Doorbloeding verbeteren
Huidveroudering
Oppepper voor de huid
 
 
nano dermabrasie foto1 1

De behandeling

De huidspecialist start met het reinigen van uw huid. Vervolgens brengt zij een serum aan. Met behulp van nanotechnologie worden de de huidcellen van de huidlaag verwijderd zonder de huid te beschadigen. De doorbloeding wordt gestimuleerd waardoor de huid wordt aangezet tot versteviging en celvernieuwing. Bovendien zorgt de behandeling voor een betere opname van huidverbeterende werkstoffen die tijdens de behandeling worden toegepast. De behandeling duurt 30 minuten.

Na de behandeling

​De huid kan er iets roder uitzien, maar dit zal na paar uurtjes weg trekken. Het effect van de NANO-dermabrasie behandeling is vrijwel direct waarneembaar. De huid voelt zacht aan en ziet er fris uit.
 

Hoe vaak mag je deze behandeling herhalen?

Nano-dermabrasie is een oppervlakkig behandeling om de huid snel op te frissen en in balans te houden. De behandeling kan in kuurverband van 3 tot 6 behandelingen om de 2 weken worden toegepast.
 

 

Afspraak maken?

Bel 06 40762853