Bio Peeling

Bio peeling is een natuurlijke kruidenpeeling

De Bio Peeling (Chinese kruiden peeling) is een behandeling die perfect werkt tegen acne, een onzuivere en vette huid, pigmentvlekken, huidveroudering, grove poriën en een slechte doorbloeding of conditie van de huid. De Bio-Peeling is ontwikkeld door een dermatoloog/kosmetoloog ter voorkoming en/of behandeling van huidaandoeningen zoals acne. Deze unieke biologische behandeling is gebaseerd op een combinatie van puur natuurlijke planten ingrediënten, algen en essentiële oliën.  Doordat de celdeling wordt gestimuleerd, krijgt u al binnen 10 dagen een frisse nieuwe opperhuid. Dit proces duurt normaal gesproken tussen de 24 en 28 dagen. Daarnaast wordt de productie van collageen en elastine (die voor stevigheid en elasticiteit van de huid zorgen) gestimuleerd en het immuunsysteem verbeterd. De Bio-Peeling werkt van binnen naar buiten, in tegenstelling tot vrijwel alle andere peelings die van buitenaf werken. Deze behandelingen werken vaak huid verdunnend.

voor wie si beo peeling geschikt?

De behandeling is geschikt voor alle huidtypen (ook voor de donker getinte huid).De biopeeling gezichtbehandeling is een effectieve behandeling, die gegeven wordt in de betere, gespecialiseerder schoonheidssalons..De biopeeling richt zich op pure huidverbetering, het wordt daardoor zeer gewaardeerd door klanten met huidproblemen of met een iets onrustige huid. Tevens een perfecte anti-aging behandeling, om preventief de huid gezond en stralend te houden.
 

Effectief bij:

Acne, puistjes en rosacea

Onzuivere huid met mee-eters

Littekens

Pigmentvlekken, zwangerschapsmasker en ouderdomsvlekken

Sproeten

Slappe en slecht doorbloede (rokers)huid

Rimpels en grove poriën

Gerstekorrels

Ingegroeide haren

                 ​

bio peeling foto1 1

 

belangrijke informatie 

De Bio Peeling is geen gewone behandeling, maar een intense therapie voor uw huid, lymfe- en bloedvaten. Houdt rekening met:

De eerste 12 uur na de behandeling kunt u beter geen water over het gezicht te spoelen, omdat dit de behandeling verzwakt.

De huid dient u te beschermen met een beschermingsfactor hoger dan factor 30

Drink minstens 2 liter water per dag om afvalstoffen af te voeren

Vermijd zon contact en ga niet onder de zonnebank tot 10 dagen na de laatste behandeling.

De huid ziet er na een acne behandeling met de Bio peeling  een beetje rood. Daarnaast heb je een tintelend gevoel. Na een paar uur verdwijnt dit meestal. Na drie dagen gaat de huid licht schilferen en mag er een lichte scrub plaatsvinden om de dode huidcellen te verwijderen.
 
 

RESULTAAT

Zo wordt met behulp van de Bio peeling  acne minder. Het is zelfs mogelijk dat het volledig verdwijnt. De huid kijkt na de behandeling rustiger en de talgproductie wordt gereduceerd. De huidstructuur oogt egaler; zo zijn pigmentvlekken minder zichtbaar. Na gebruik zijn poriën minder grof. De Bio peeling zorgt daarnaast voor een betere doorbloeding van de huid. Het verwijdert oppervlakkige huidoneffenheden en geeft een jonge en stralende look: het resultaat is bij de eerste behandeling al direct duidelijk zichtbaar.
 

 

Afspraak maken?

Bel 06 40762853