Wimperlifting

Wat is wimperlifting? Schoonheidssalon in Utrecht

Wimperlifting of Lash Volum Lift, afgekort LVL, is een behandeling van uw eigen wimpers. De wimpers worden op een speciale manier gelift. Op deze wijze kan elk wimperhaartje behandeld worden. Hierbij wordt een wimperkrultang overbodig. Wimperlifting is de nieuwste techniek in de beauty branche en is toepasbaar op alle wimpers, op zowel korte als lange wimpers. Deze techniek is anders dan de standaard behandeling wimperpermanent of wimperextensions. Bij deze techniek worden geen rolletjes gebruikt. De behandeling is dus pijnloos en absoluut niet schadelijk voor de eigen wimpers omdat er gebruikt wordt gemaakt van silicone pads en EU goedgekeurde vloeistoffen.

Hoe ziet dee behandeling eruit?

Je wordt verzocht zonder oog make-up naar de afspraak te komen. Je wimpers worden voor de behandeling nogmaals goed gereinigd. Dit zorgt voor een betere hechting van de behandelvloeistof. Er worden siliconenpads op je oogleden geplaatst, de dikte hangt af van de gewenste lift, S, M of L. De wimpers worden vervolgens aan de siliconen pad bevestigd. Lotion #1 wordt aangebracht op de aanzet van de wimpers, lotion #1 blijft 10 – 15 minuten zitten. Afhankelijk van de wimperdikte en -lengte. Na maximaal 15 minuten wordt lotion #2 aangebracht op de wimpers. Dit blijft ook 10 tot 15 minuten zitten. Na lotion #2 kan je er voor kiezen om je wimpers te laten verven (dit is bij de prijs inbegrepen), het verven van de wimpers zorgt er voor dat de wimpers voller en langer lijken.

 
wimperlifting

De voordelen van wimperlifting:

Resultaat 6 tot 8 weken zichtbaar.
Voelt licht en natuurlijk
Ogen lijken groter.
Geeft een natuurlijke uitstraling.
Niet schadelijk voor de natuurlijke wimpers.
Bestendig tegen water, douchen, zweten, tranen, zwemmen en slapen. Klanten die allergisch zijn voor wimperextensions en geen wimperextensions meer kunnen dragen en toch volle, gekrulde wimpers willen zonder mascara.

De eerste 24 uur na de behandeling dient u een aantal regels in acht te nemen:
 
​Niet in de ogen wrijven.
De ogen droog houden ( niet reinigen, niet douchen ).
Geen oogcreme.
Geen mascara.
Niet zwemmen. 
Geen sauna of stoombaden.
 

 

Afspraak maken?

Bel 06 40762853