Fruitzuurpeeling

friutzuurpeeling (Mesoestetic Peeling) Schoonheidssalon in Utrecht

Fruitzuurpeeling (Dermaquest Peeling)

Fruitzuren zijn vloeistoffen die bestaan uit natuurlijke zuren zoals melkzuur, salicylzuur en glycolzuur. De peelings hebben het vermogen om de bovenste laag van de huid op te lossen waardoor dode huidcellen sneller afschilferen. Zo wordt de huid gestimuleerd om nieuwe cellen aan te maken.

Elk zuur heeft unieke eigenschappen in de huid. Er zijn peelings die pigmentvlekken verlichten, ontstekingen uitdoven, talgproductie remmen en zelfs de aanmaak van bindweefselvezels stimuleren. Voor elke huidprobleem hebben wij een geschikte peeling.

Peelings worden vaak toegepast bij: Pigmentvlekken, acne ontstekingen, vlekken, littekens en grove poriën.

De behandeling

Afhankelijk van de reden voor toepassing van de peeling kan gekozen worden voor een oppervlakkige tot middeldiepe peeling. De reacties bij middeldiepe peelings zijn vaak heftiger. Dit wordt door de aantal behandelingen heen opgebouwd in sterkte. Bij oppervlakkige peelings adviseren wij een kuur van 6 behandelingen te volgen met steeds een tussenpoos van 2-3 weken. Bij de middeldiepe peelings adviseren wij gemiddeld 3 tot 5 behandelingen te ondergaan met steeds een tussenpoos van 4 weken.

Om je een optimale behandeling te kunnen aanbieden, werken wij met verschillende soorten zuren. Venus Skin Beauty werkt voornamelijk met: glycolzuur, melkzuur, salicylzuur, Pompoenenzymen, Trichlorazijnzuur (TCA) en combinaties van zuren.

 

Venus Skin beauty | FruityPeeling
Bel 06 40762853