Microdermabrasie

Wat is microdermabrasie? Schoonheidssalon in Utrecht

Microdermabrasie is een intensieve peeling met een apparaat om dode huidcellen te verwijderen. De huid wordt vacuüm gezogen en tegelijkertijd worden micro-kristallen tegen de huid gespoten. De kristallen zijn gemaakt van aluminiumoxide en geven geen beschadigingen aan de huid. Dit is een diepte peeling, die heel gecontroleerd uitgevoerd kan worden. Bij microdermabrasie is nauwkeurig te zien hoe ‘diep’ de huid wordt behandeld, omdat de huid laagje voor laagje wordt verwijderd met de microkristallen.

Wat kun je behandelen met microdermabrasie

Microdermabrasie is voor bijna iedereen geschikt en wat we kunnen behandelen zijn:

fijne rimpels

onzuivere huiden

huidveroudering

oppervlakkige pigmentvlekken

acne littekens (vlekjes)

zonneschade

rokershuid

grove poriën

grove huidstructuur 

 

microdermabrasie foto1 1

Hoeveel behandelingen heb je nodig

Afhankelijk van de reden voor toepassing van de microdermabrasie kan gekozen worden voor een oppervlakkige of middeldiepe behandeling. Voor een optimaal resultaat adviseren wij u gemiddeld 5 tot 7 behandelingen te ondergaan met een tussenpoos van 3 tot 4 weken.                                                       

RESULTAAT: EEN GLADDE, FRISSE HUID

Microdermabrasie zorgt voor het verwijderen van huidcellen, stimuleert de doorbloeding en daarbij de aanmaak van nieuwe cellen. De huid wordt opgefrist en zorgt daarnaast voor structuurverfijning. Na de behandeling kan de huid lichtelijk gevoelig en rood zijn. Afhankelijk van het gewenste resultaat kun je samen met je klant het aantal behandelingen afspreken. Let erop dat de klant de eerste twee weken niet de zon in gaat; de huid is namelijk een stuk dunner geworden. Raad je klant ook een goede zonnebrandcrème aan en neem deze eventueel op in je productassortiment.

  •   

 

Afspraak maken?

Bel 06 40762853