Ontspanningsmassage

Wat is een Ontspanningsmassage?

De ontspanningsmassage is een van de meest bekende massagevormen en ondertussen al duizenden jaren oud. De basis van deze massage is de geest en het lichaam tot rust te brengen.
Er is een verschil tussen een diepe weefselmassage (deep tissue) en een ontspanningsmassage. Deze laatste heeft niet als doel je dieper gelegen spieren te herstellen maar werkt uitsluitend in de buitenste lagen van het spierweefsel. Het tempo en de druk tijdens de ontspanningsmassage liggen ook lager.

De ontspanningsmassage is in de eerste plaats een zachte en rustige variant van de klassieke massage en bestemd voor diegenen die hun spieren en lichaam op een vriendelijke manier willen ontspannen. Een ontspannen lichaam zorgt tegelijk voor mentale ontspanning. Een regelmatige ontspanningsmassage werkt ook preventief omdat het lichaam deze ontspanning opslaat in het lichaamsgeheugen en hier steeds makkelijker aan kan refereren. Dit kan een herhaling van klachten voorkomen.

massage_ontspanning_stress_masseren_spa_wellness

Natuurlijke olie tijdens ontspanningsmassage

Om een optimale ontspanning te bereiken wordt tijdens deze massage een natuurlijke olie gebruikt, de kaeso. Deze wordt op ambachtelijke wijze gemaakt volgens eigen recepten. Hierbij is alleen gebruik gemaakt van natuurlijke producten van de allerbeste kwaliteit. De olie wordt geperst en gedestilleerd uit zaden, planten, bloemen, bomen en wortels. De geur van de olie beïnvloedt de gemoedstoestand en de werkzame bestanddelen zorgen voor een hernieuwde balans in het lichaam. En natuurlijk voedt de olie de huid, zodat die zich herstelt en zacht en soepel wordt.

 

Afspraak maken?

Bel 06 40762853